Account Manager Inside Sales 32-40 uur per week

Blink je uit in sales en ben je op zoek naar een uitdaging waarin je veel verantwoordelijkheden kent? Lees dan snel verder!

 

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een: Account Manager Inside Sales

 

Wat ga je doen?

Dagelijks werk jij mee aan het realiseren van een optimaal salesresultaat. Samen met je collega’s van het salesteam draag je de zorg voor een adequate uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden. Je hebt een eigen werkgebied en bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen landen. Je onderhoudt contact met je accounts, o.a. ten aanzien van leveringen, prijzen, afspraken en vragen. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel!  Je ziet waar commerciële kansen liggen en bent nauwkeurig bij het verwerken van de gegevens in onze systemen. Als je elke dag een tastbaar resultaat wilt en het leuk vindt om verantwoordelijkheid te dragen dan zijn we op zoek naar jou! Je rapporteert in deze functie aan de  Global Sales Executive.

 

Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een HBO+ diploma in een commerciële richting
  • Je beschikt over 5-7 jaar Retail ervaring
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Engels, Duits en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van een vierde taal is een pré (bij voorkeur Frans/Spaans)
  • Je bent commercieel ingesteld, neemt initiatieven en je kunt een sturende rol op je nemen
  • Je bent zelfstandig, klantvriendelijk, resultaatgericht, collegiaal, enthousiast en gedreven
  • Je bent gewend om gestructureerd te werken
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office en de werking van CRM systemen
  • Werkervaring met FMCG is een pré

 

Dit biedt Toorank jou:

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, open, dynamische en groeiende organisatie. Toorank kent uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, winstuitkering, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid tot deelname aan o.a. een fietsplan en bedrijfsfitness. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor een jaar.

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Vertel waarom je graag voor Toorank komt werken en overtuig ons ervan dat jij de beste kandidaat voor deze functie bent. Je cv en motivatie mag je sturen naar pz@toorank.com. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Linda van Blijderveen (HR Adviseur) 0316-580180.