Cost Controller

Als Cost Controller draag jij zorg voor de financiële administratie. Werk jij secuur en accuraat? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wie zijn wij?

Toorank International Spirits is een internationale drankenproducent. Onze kernactiviteiten zijn het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van alcoholische dranken. Op onze locatie in Zevenaar worden per jaar tientallen miljoenen flessen geproduceerd Naast het produceren van producten voor andere merken voert Toorank ook haar eigen merken zoals onze hard groeiende Coppa Cocktails range.

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een:

Cost Controller,  uren bespreekbaar

De Cost Controller draagt zorg voor alle inkomende facturen, bankmutaties, het aanmanen van afnemers, de crediteurenadministratie en de doorbelastingen van facturen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de loonadministratie en verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de maand- en jaarafsluiting.

Wat staat er op jouw cv?
• Een afgeronde financiële MBO of HBO opleiding richting Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Financieel Administratief Medewerker.
• Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
• Een proactieve houding en financiele gedrevenheid
• Uitgebreide kennis van Excel
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden jou een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, open, dynamische en groeiende organisatie met uiteraard een prima salaris, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en o.a. de mogelijkheid tot deelname aan een fietsplan en bedrijfsfitness. Je komt te werken in een organisatie waar de lijntjes kort zijn, we hard werken maar ook houden van gezelligheid!

Enthousiast geworden? Stuur dan nu je CV met motivatie naar hr@toorank.com t.a.v. Linda van Blijderveen of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0316-580180. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.