Customer Service Representative M/V 32-40 uur per week

Ben jij de commerciële, administratieve topper die wij zoeken? Werk jij altijd klantgericht en ben je op zoek naar een organisatie met ambitieuze groeiplannen, in een jong, dynamisch en hecht team waar je zelf in mee kunt groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor ondersteuning van onze Accountmanagers voor zowel de Nederlandse- als de Duitse markt zijn wij op zoek naar een Customer Service Representative.

Toorank International Spirits is een internationale drankenproducent. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd alcoholische dranken. Op onze locatie in Zevenaar worden per jaar tientallen miljoenen flessen geproduceerd. Naast het produceren van producten voor andere merken voert Toorank ook haar eigen merken zoals onze hard groeiende Coppa Cocktails range.

Wat ga je doen?

In de functie Customer Service Representative ondersteun je onze drie Accountmanagers voor zowel de Duitse- als de Nederlandse markt. Je voorziet onze klanten van informatie, beantwoordt vragen en geeft advies via telefoon en e-mail. Jij bent de expert die onze klant proactief ondersteunt. Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat alles op een juiste wijze wordt verwerkt in ons ERP-systeem. Jij bent mede verantwoordelijk voor het maken van offertes, het invoeren van orders tot en met het uitleveren daarvan. Je hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en je zorgt ervoor dat onze relaties op een professionele wijze worden ondersteund.

Wat vragen wij van jou:

• Je bent in het bezit van een MBO+ diploma in een administratieve / commerciële richting
• Enkele jaren ervaring is fijn maar geen noodzaak!
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Duits Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent nauwkeurig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
• Je bent klantvriendelijk, resultaatgericht, collegiaal, enthousiast en gedreven
• Je hebt goede kennis van Microsoft Office en de werking van CRM systemen

Wij bieden:

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, open, dynamische en groeiende organisatie. Toorank kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid tot deelname aan o.a. een fietsplan en bedrijfsfitness. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda van Blijderveen (HR Manager)
0316-580180. Je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, kun je per mail sturen naar HR@toorank.com.