Junior Projectmanager 40 uur per week

Als Junior Projectmanager ben je voor onze klanten het eerste aanspreekpunt bij nieuwe projecten (producten) en coördineer en bewaak je de voortgang van deze projecten. Ook verbeter je bestaande projecten en ben je verantwoordelijk voor het tijdig organiseren van de benodigde informatie. Het gaat hier om de ontwikkeling van een eindproduct.

Samen met de klant ontwikkel je de fles, etiket, dop en dozen. Naast deze coördinerende taken draag je zorg voor het vullen van het artikel STAM-bestand en lever je input voor het opstellen van offertes en contracten. Doel is het zo goed mogelijk begeleiden van nieuwe projecten en het up to date houden van het systeem. Je rapporteert aan de New Product Development(NPD) Manager.

Functie eisen:
– HBO werk- en denkniveau;
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
– Ervaring met het coördineren en organiseren van projecten;
– Kennis van ERP systemen;
– Kennis van Office pakket;
– Commercieel en analytisch inzicht en inlevingsvermogen;
– Sterke persoonlijkheid, goede onderhandelingsvaardigheden;
– Kwaliteitsgerichtheid, organisatorisch sterk;
– Vloeiend Engels (spreken en schrijven) en bij voorkeur een derde taal;
– Je herkent jezelf in de volgende competenties: klantgericht, kwaliteitsgericht, integer, organisatie verbonden, accuraat, proactieve werkhouding, helicopterview, teamplayer, commercieel.

Wij bieden:
Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een internationaal opererende onderneming. Toorank kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de energieke en samenwerkingsgerichte collega die wij zoeken, neem dan contact op met afdeling personeelszaken, tel. 0316-580180, of stuur je sollicitatie, graag voorzien van motivatie en cv naar pz at toorank.com.