Logistiek Medewerker M/V, Fulltime

Toorank International Spirits is een internationale drankenproducent. Onze kernactiviteiten zijn het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen en vermarkten van alcoholische dranken. Op onze locatie in Zevenaar worden per jaar tientallen miljoenen flessen geproduceerd. Er wordt een breed scala van verschillende dranken afgevuld in verschillende flessen en pouches. Naast het produceren van producten voor andere merken voert Toorank ook haar eigen merken zoals het prijswinnende Sloane’s Gin en onze hard groeiende Coppa Cocktails range.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Logistiek Medewerker, M/V, Fulltime, 40 uur p/w

Als Medewerker Logistiek ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen, het verkoop klaar maken en uitgeven van goederen. Dat begint met het lossen, controleren en melden van inkomende producten. Het uitvoeren van de ingangscontrole conform procedures en specificaties is hierbij van belang. Je zet klantbestellingen overzichtelijk apart en je verzorgt het intern transport van producten, zodat ze tijdig in de vakken kunnen worden geplaatst. Verder maak je de bezorg-, retour- en afhaalorders verzendklaar en help je klanten bij het inladen.
Bij elke goederenstroom hoort natuurlijk een kloppende administratie. Dat betekent dat jij zorgt voor een juiste verwerking van de administratie voor in- en uitgaande goederen. Ook neem je het beheer van de afvalstromen voor je rekening en controleer en onderhoud je het rijdend materieel en houd je de goederenontvangst ruimte (inclusief buitenterrein) opgeruimd en schoon.

Functie eisen:
• Afgeronde (logistieke) MBO opleiding
• Bereidheid tot werken in twee ploegen
• In het bezit van een Heftruckcertificaat of bereid deze te halen
• Hands on mentaliteit
• Oog voor kwaliteit
• Accuraat en respectvol
• Flexibele instelling

Wij bieden:
Een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, open, dynamische en groeiende organisatie. Toorank kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid tot deelname aan o.a. een fietsplan en bedrijfsfitness. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor een jaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de dhr. B.Lenting (Teamleader Logistics), via bjorn.lenting@toorank.com of via ons telefoonnummer 0316-580180.

Je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, kun je per mail richten aan mevrouw L. van Blijderveen, HR Adviseur, via hr@toorank.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.