Machine Operator M/V fulltime

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Machine Operator? Doe je dat het liefst bij een organisatie met ambitieuze groeiplannen, in een dynamisch en hecht team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze productieorganisatie in Zevenaar zijn wij namelijk op zoek naar een:

Machine Operator M/V, fulltime

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een of meer productiemachines. Denk hierbij aan het ombouwen en draaiende houden van bottellijnen, maar ook het bedienen van miniatuurlijnen en het dagelijkse onderhoud hiervan zal tot de taken behoren. Daarnaast zorg je voor controle op en registratie van de output. Ook draag je actief bij aan het continu verbeteren van het productieproces. Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding en heb je affiniteit met techniek? Heb je enkele jaren ervaring als Machine Operator en ben je bereid tot het werken in een 2-ploegendienst? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden jou een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, open, en groeiende organisatie met een prima salaris, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en o.a. de mogelijkheid tot deelname aan een fietsplan en bedrijfsfitness. Je komt te werken in een organisatie waar de lijntjes kort zijn, we hard werken maar ook houden van gezelligheid! De gezellige bedrijfsuitjes en borrels zijn dan ook zeker het benoemen waard! Enthousiast geworden?

Stuur dan nu je CV met motivatie naar hr@toorank.com t.a.v. Linda van Blijderveen of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0316-580180. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.