Machine Operator 40 uur per week

   De machine operator draagt bij aan een zo optimaal mogelijk productieproces. Het gaat hierbij om op een effectieve en efficiënte wijze, tijdig en in de juiste hoeveelheden conform productieplanning de bulkproducten te bottelen, waarbij alle kwaliteitseisen en hygiënevoorschriften in acht worden genomen.

   De machine operator is in staat om zelfstandig een aantal productiestations te beheersen. De machine operator draagt zorg voor de bediening, het ombouwen, het dagelijks onderhoud en de reiniging van een aantal productiestations, alsmede voor de controle en registratie op de output van het station.

   Functie eisen:
   – Bij voorkeur enkele jaren ervaring als machine operator of relevante functies
   – Grondige technische kennis
   – Probleemoplossend vermogen
   – Diploma middelbaar onderwijs of gelijkwaardig
   – Bereidheid om in ploegen te werken

   Herken je jezelf in de volgende woorden:
   – Flexibel
   – Nauwkeurig
   – Kwaliteitsbewust
   – Veiligheidsbewust
   – Zelfstandig
   – Resultaatgericht

   Wij bieden:
   Een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, dynamische en groeiende organisatie. Toorank kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt je in eerste instantie een contract voor een jaar.

   Ben jij de energieke en samenwerkingsgerichte collega die wij zoeken, neem dan contact op met afdeling personeelszaken, tel. 0316-580180, of stuur je sollicitatie, graag voorzien van motivatie en cv naar pz at toorank.com.