Medewerker QHSE, Fulltime

Heb jij continu aandacht voor kwaliteit, een goede kijk op processen en een analytisch denkvermogen? Werk jij gestructureerd, nauwkeurig en streef je altijd naar verbetering? Krijg jij mensen mee in veranderingen en werk jij graag met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Toorank International Spirits is een internationale drankenproducent. Onze kernactiviteiten zijn het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van alcoholische dranken. Op onze locatie in Zevenaar worden per jaar tientallen miljoenen flessen geproduceerd Naast het produceren van producten voor andere merken voert Toorank ook haar eigen merken zoals onze hard groeiende Coppa Cocktails range.

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een:

Medewerker QHSE M/V, Fulltime

Op onze afdeling QHSE ben je verantwoordelijk voor het borgen van de voedselveiligheid en kwaliteit van grondstof, bulk, eindproduct en verpakkingsmateriaal. Het continu toetsen van de bedrijfsprocessen aan de internationale standaarden en wetgeving is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Het actueel houden en het continue verbeteren van ons kwaliteitssysteem, het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits zoals BRCGS en ISO-9001:2015 zijn belangrijke verantwoordelijkheden. Ook houd je je bezig met uitvoerende taken zoals het uitvoeren van inspectierondes in de productie, het trainen van personeel en het opstellen en beheren van de QA jaaragenda.

Wat staat er op jouw cv?

– Afgeronde HBO opleiding Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar en/of door ervaring
– Enkele jaren ervaring in een kwaliteitsfunctie
– Kennis van actuele kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen (bijv. BRCGS, FSSC22000)
– Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en deze vertalen naar consequenties en mogelijkheden binnen de organisatie
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pré
– Uitstekende computervaardigheden, kennis en beheersing van Microsoft Office, ERP, WMS, Oracle, documentenbeheersysteem
– Kennis van 5-Why, 8D is een pré

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou  een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, open, dynamische en groeiende organisatie met uiteraard een prima salaris, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en o.a. de mogelijkheid tot deelname aan een fietsplan en bedrijfsfitness. Je komt te werken in een organisatie waar de lijntjes kort zijn, we hard werken maar ook houden van gezelligheid!

Enthousiast geworden? Stuur dan nu je CV met motivatie naar hr@toorank.com t.a.v. Linda van Blijderveen of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0316-580180. Wij  kijken er naar uit om kennis met je te maken!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.